Ik wens mezelf het beste voor 2019


In 2019 kan je het goede voornemen waarmaken om eindelijk eens anders om te gaan met je eigen behoeftes en daardoor ook met die van anderen. Ongemerkt ben je misschien een steeds kleinere plek gaan innemen in je eigen leven en vind je het gewoon andere steeds op de eerste plaats te zetten. Dat voelde goed aan, want je werd er blij van dat je iets voor anderen kon betekenen. Maar heb je wel naar jezelf geluisterd?

Vergeet niet jezelf ook het beste te wensen voor 2019

Het is tijd om een stap terug te doen, te onderzoeken waar je werkelijke behoeftes liggen. Waar word je enthousiast van als je nu eens eerst geen rekening moet houden met de anderen? Wat zou jij spontaan doen als je alle tijd had voor jezelf ? Je denkt misschien dat het egoïstisch is jezelf voorrang te geven? Niets is minder waar. Je zult zien dat je daardoor je batterij juist oplaadt en dat er ruimte ontstaat om écht iets voor anderen te betekenen. Misschien besteed je er minder tijd aan, maar de tijd die je aan anderen geeft neemt absoluut in kwaliteit toe.

(lees verder onder afbeelding)

Sta stil bij momenten van inzicht, verdieping, verwerking die zich aandienen. Vertrouw erop dat de meeste beslissingen die je intuitief neemt positief voor je zullen uitpakken. Je omgeving kan wat verbaasd of zelfs ongerust zijn als je de dingen anders doet die zo anders zijn dan normaal. Maar jij zult zien dat het je dit jaar bijzonder goed afgaat, dat er een soort “learning bij doing” ontstaat, waardoor je steeds meer plezier krijgt in het leven.

Wanneer je in het voorjaar begint op te ruimen zal je dingen tegenkomen uit je verleden maar blijf er niet eindeloos bij stilstaan. Doe de spullen die je niet meer nodig hebt wel of geef ze een nieuw leven. Denk eraan, je bent een vrouw (of man) met een missie en de voltooiing hiervan komt dit jaar dichterbij. Emotioneel, materieel én spiritueel ben je bezig met een prachtige klimtocht naar de hoogste berg. Laat je gevoelens er gewoon zijn. Probeer ze niet om te vormen of weg te drukken. Ze zijn wat ze zijn, niet goed, niet slecht.

Weet dat je geholpen wordt bij alles wat je in de wereld gaat brengen. Je straalt van plezier en trekt hierdoor dan “positieve vibes” aan. Je vriendschappen worden hierdoor intenser en stralen een diepe tevredenheid uit.

Ik wens je “de beste wensen voor mij”. Alleen als je jezelf iets goed toewenst kan je je de wereld iets goed toewensen.


Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square